Priser 2018

Vil man være sikker på at have banen i et bestemt tidsrum, skal den reserveres i forvejen. (Det kan ske ved at man skriver sig på kalenderen, der ligger i Krolf-kassen, Tingbjerg 13.)

Sæsonpriser (spil når du har lyst): 200 kr. pr. person, 300 kr. ægtepar/par og 400 kr. for hjemmeboende familie. Betaling for sæsonkort skal ske til Rigmor Mørk, Tingbjerg 13, 6534 Agerskov.

Priser for en enkelt dag (så længe og så mange runder du har lyst til den dag): 20 kr. pr. person, 30 kr. ægtepar/par og 40 kr. pr. hjemmeboende familie. Pengene lægges i postkassen på Tingbjerg 13, 6534 Agerskov.
Foreninger og større forsamlinger kan leje banen for 200 kr. + leje for køller og kugler. Pengene lægges i postkassen på Tingbjerg 13, 6534 Agerskov.

Har du lyst til at prøve krolfspillets udfordringer, er tiden inde til det nu. Har du ikke dit eget udstyr, så har vi udstyr, du kan leje. Leje af køller og kugler koster 5 kr. pr. sæt. Vi har 18 køller og kugler til udlejning (du finder dem i boksen ved gavlen af Tingbjerg 13).

På pladsen er der opsat forskellige legeredskaber, samt borde og bænke, så der både er noget for små og store og man er velkommen til at medbringe kaffekurven.

Vel mødt til alle, der kan lide at opleve et sjovt spil, samtidig med at man er ude i naturen.

Ingen kommentarer: